Inese

2014. gada 15. decembris

Uz Alfa kursiem, var teikt, mani atveda Laima Estere. Laima Estere – tā es būtu nosaukusi savu meitiņu. Pateicoties viņai, es atgriezos ticībā uz Jēzu Kristu kā mūsu vienīgo glābēju un sargātāju.

Pēc viņas aiziešanas, es vēlējos uzzināt kaut ko vairāk par svēto trīsvienību, Bībeli un baznīcu. Tāpēc, kad man draudzene izstāstīja, ka draudzēs reizēm tiek rīkoti Alfa kursi, kuros izstāsta visus būtiskākos jautājumus, meklēju, kad un kur tuvākajā laikā tiek organizēti šādi kursi.

Dievs vadīja visu tā, ka tieši nākamajā dienā sākās Alfa kurss Sv.Alberta draudzē. Pie baznīcas ir Dvēseļu dārzs, tāpēc, ikreiz pirms lekcijas es varu aiziet uz turieni un palūgties.

Alfa kursos es uzzināju daudz vairāk par tēmām, kas mani interesēja saistībā ar ticības lietām, kā arī iepazinu kādu daļu no šīs draudzes cilvēkiem. Turklāt, mazajās grupiņās ir iespēja pārrunāt lekcijā skartos jautājumus, redzēt, ka arī citus nodarbina līdzīgas pārdomas. Man ļoti patīk dziedāt, tāpēc vienmēr gaidu, kad būs slavēšana un varēs padziedāt. Paldies Sv.Alberta draudzei par šiem kursiem un īpaši t.Krišjānim!